Boka presentation

Vill du veta mer om hur vi arbetar? Använd forumläret nedan så återkommer en representant inom 24 timmar (arbetsdagar) för att boka in en presentation.
✓ Personlig kontakt   ✓ Lär dig hur vi arbetar   ✓ Lär dig om vår leveransgaranti
Dina uppgifter behandlas i enlighet med vår Privacy Policy
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Kunder

Utmärkt  4.6 av 5 | Google Reviews

"

Converdiant hjälpte oss att öka konverteringen på vår webbplats. Jag var till en början skeptisk och trodde att vår webbshop redan var optimerad. Men redan efter någon vecka levererade gänget på Converdiant ett grymt bra resultat. På en enda liten förändring fördubblade vi konverteringsgraden i shopen. Jag rekommenderar verkligen detta gäng. De är otroligt proffsiga, effektiva och supertrevliga att arbeta med!

CMO, Eways.se

"

Converdiant hjälper oss att få kritisk insikt i vår konverteringstratt, vilket har resulterat i en ordentlig förbättring av generell användarupplevelse - likväl som konverteringsfrekvens och resultat på sista raden.

Jimmy Tieu
CEO, estore.nu

"

Kan starkt rekommendera Converdiant för dig som letar efter ett sätt att öka konverteringen i din e-handel. Proffsigt bemötande från sälj till uppföljning och implementering. Du har verkligen inget att förlora på det så ge dem en chans och du kommer inte bli besviken.

Erik Linzander
CEO, hitthehay.se