Företaget i siffror

390+

Genomförda projekt

Med förbättrad konverteringsfrekvens samt UI/UX

98.1%

Kundnöjdhet

Baserat på omdömen publicerade av kunder

89%

Tillväxt YoY

Baserat på omsättning

Vårt uppdrag

Converdiant ska erbjuda en ledande tjänst till företag och organisationer för att maximera nyttan av sin webbplats genom konverteringsoptimering. Converdiant ska göra det på ett kostnadseffektivt sätt och vara tillgängligt för både större och mindre organisationer. Alla företag och organisationer som har en webbplats med ett syfte ska kunna använda Converdiant. Vi ska ha en produkt som är i framkant om inte den bästa på marknaden när det kommer till kostnad/nytta. 

Vår vision

Converdiant ska göra arbete med CRO lättillgängligt för företag och organisationer. Vi ska verka för mer lättanvända, väl presterande och effektivare webbplatser - för både användare och utgivare.
Converdiant ska vara arbeta mot målgruppen globalt. 

Vårt team

Vi är stolta över våra medarbetare. Vi är också glada över att våra medarbetare väljer att stanna hos oss
och att ny kollegor hittar hit och blir en del av Converdiant. 

Förmåner

01

Friskvård

För att du ska må bra och prestera på topp har vi ett generöst friskvårdsprogram.

02

Semester

Vi erbjuder generös semester då en

03

Utbildning

Vi vill att du ska vara ditt bästa jag, att du ska utvecklas och få nya kunskaper varje dag. Genom kurser, webinars och litteratur skapar vi tillsammans förutsättningar för att fortbilda och vidarutbilda

04

Flexibilitet

För att vi ska kunna få ihop våra liv behövs ibland flexibilitet, vi förstår det på Converdiant och tror på att ger man så får man tillbaka. 

05

Tävlingar

På Converdiant gillar vi att prestera, oavsett om det handlar om att leverera sälj eller de bästa möjliga resultaten till våra kunder. För att uppmuntra det har vi löpande tävlingar stora som små. Tex två gånger per år har vi tävlingar med resor till exotiska platser för de allra bäst presterande.

Våra kontor

Stockholm

Huvudkontor

Address:
Riddargatan 18
Email:
stockholm@converdiant.com

Göteborg

Försäljning

Address:
Östra Hamngatan 30-35
Email:
goteborg@converdiant.com