Skapa ett Google Optimize-konto

December 22, 2022

Google Optimize är ett kostnadsfritt test- och optimeringsverktyg för webbplatser som låter dig testa olika versioner av din webbplats och avgöra vilken som fungerar bäst. Det går snabbt och enkelt att konfigurera Google Optimize och kan hjälpa dig att förbättra prestandan på din webbplats och öka antalet konverteringar.

Följ dessa steg för att konfigurera Google Optimize:

1. Logga in på ditt Google-konto och gå till https://optimize.google.com. Om du inte har ett Google-konto kan du skapa ett gratis på https://accounts.google.com/signup.

2. Klicka på knappen "Starta gratis".

3. Ange din webbplats URL i fältet "Ange din webbplats URL" och klicka på knappen "Fortsätt".

4. Klicka på knappen "Skapa behållare".

5. Ange ett namn för din behållare i fältet "Behållarnamn" och välj alternativet "Webb".

6. Klicka på knappen "Skapa".

7. Följ anvisningarna för att installera Google Optimize-kodavsnittet på din webbplats. Du måste lägga till kodavsnittet i huvuddelen av din webbplatss HTML-kod.

8. Klicka på knappen "Verifiera" för att verifiera att kodavsnittet har installerats korrekt på din webbplats.

Det är allt! Du har konfigurerat Google Optimize. Du kan nu skapa och köra experiment i ditt Google Optimize-konto för att testa olika versioner av din webbplats och se vilken som fungerar bäst.